Gemeente Den Helder Openbare orde & Veiligheid

BOA-coördinator (36 uur)

Vacaturenummer 24033

Binnen het team Openbare Orde & Veiligheid hanteren wij een werkwijze waarbij er zowel aandacht wordt besteed aan preventie, bewustwording als aan repressief optreden. Wij zijn op zoek naar een tweede Boa-coördinator die het leuk vindt om het boa-team samen verder door te ontwikkelen. Heb je ruime ervaring, dan is dit de baan voor jou.

Wat ga je doen?

Als BOA-coördinator ben je, samen met je directe collega coördinator, verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het BOA team. Je coacht, begeleidt en stimuleert (senior)handhavers in de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden. Naast het afstemmen van de werkzaamheden, zorg je met de huidige coördinator en de beleidsmedewerker voor de verdere doorontwikkeling van het boa-team. Verder:

  • Draag je zorg voor de ondersteuning en opvang van de handhavers bij incidenten, zoals agressie en ongelukken;
  • Stel je het rooster op;
  • Neem je deel aan projecten en initieert en begeleidt deze ook zelf op straat;
  • Verzorg je (de)briefing en fungeer je als voorzitter van interne overleggen;
  • Monitor je (werk)processen en begeleid je het team in de professionalisering van de uitvoer van de werkzaamheden, dit in overleg met de beleidsmedewerker en in afstemming met de teammanager;
  • Voer je overige werkzaamheden uit als BOA domein 1 en handhaaf je de (lokale) wet- en regelgeving.

Wie ben jij?

Je bent representatief, oplossingsgericht en stressbestendig. Je hebt zelfvertrouwen en straalt natuurlijk overwicht uit. Als betrokken teamspeler, toon je initiatief, en bent communicatief sterk (mondeling en schriftelijk). Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om ook tijdens feestdagen, avond- en weekenddiensten te werken. Omdat de openbare ruimte jouw werkgebied is, is het belangrijk dat je beschikt over een goede mentale en fysieke conditie en vind je het fijn om buiten, vooral op de fiets en lopend, aan het werk te zijn. Breng je ook nog een flinke dosis humor en relativeringsvermogen mee? Dan pas jij in ons plaatje.

Verder:

  • Ben je in het bezit van een afgeronde opleiding Handhaving, Toezicht en Veiligheid (niveau 4) en/of heb je een MBO++/HBO werk- en denkniveau;
  • Heb je de volledig afgeronde BOA opleiding afgerond, inclusief RTGB (toepassing geweldsmiddelen) en EHBO;
  • Is het een pré als je de aanvullende senior/coördinator opleiding hebt afgerond of duidelijk vergelijkbare ervaring hebt met het coachen en begeleiden van collega’s;
  • Heb je minimaal twee specialisaties aan opleiding gevolgd (zoals de Alcoholwet opleiding, wijkgericht werken of jeugd BOA) en/of beschik je over goede kennis van de relevante wet- en regelgeving;
  • Heb je minimaal vijf jaar ervaring als senior handhaver;
  • Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B en eigen vervoer.

Uiteraard ben je vrij van onbesproken gedrag en het verkrijgen van een VOG is dus geen probleem.

Wat bieden wij?

Onze gemeente biedt een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling. Wij investeren dan ook maar al te graag in onze medewerkers. Als BOA-coördinator krijg je dus ook volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen, door o.a. het volgen van opleidingen.

Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van maximaal € 4.752- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. De functie is ingeschaald in schaal 9 van de CAO Gemeenten.

Een andere aantrekkelijke voorwaarde is dat je gebruik kunt maken van 17,05% Individueel keuzebudget (IKB) boven op het jaarsalaris. Dit budget kan je laten uitbetalen voor extra inkomen of je kan je er extra verlof mee kopen voor die lange reis die je altijd al een keer had willen maken.

Verder kunnen wij je het volgende bieden:

  • Reiskostenvergoeding á € 0,23 voor kantoordagen of een volledige vergoeding voor het openbaar vervoer en een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per thuiswerkdag;
  • Een pensioen via het ABP-pensioenfonds.

Over ons team

Het team Openbare Orde en Veiligheid zorgt voor een veilige en leefbare omgeving voor de inwoners en bezoekers van Den Helder. De collega’s staan voor elkaar klaar, werken op basis van vertrouwen, lef en trots en krijgen de ruimte om samen met de inwoners problemen op te lossen. Het team bestaat uit ruim 50 medewerkers.

Belangstelling?

Wil je solliciteren? Klik dan op de link!

Wil je liever eerst wat meer informatie? Stuur dan een email naar Remco Bakker, Team Openbare orde & Veiligheid, re.bakker@denhelder.nl of bel 140223.

Heb je vragen over de procedure dan kan je bellen of appen naar Ronald Pasman (Corporate recruiter) via 06 - 50 19 46 44.

De gemeente Den Helder is er voor iedereen. Bij ons tellen alleen je professionele kwaliteiten.

Den Helder

De stad van acht kilometer strand, zee en duinen. Een stad vol bijzondere culturele en historische rijkdommen. Den Helder ontwikkelt zich in hoog tempo en heeft ambitieuze plannen om het woonklimaat, de werkgelegenheid en het toerisme een extra impuls te geven. De komende jaren investeren we in de stad en bouwen ook verder aan onze eigen organisatie.

Werkuren:
Fulltime
Sluitingsdatum:
10-05-2024