Gemeente Den Helder Openbare orde & Veiligheid

Senior buitengewoon opsporingsambtenaar (36 uur)

Vacaturenummer 24038

Binnen het team Openbare Orde & Veiligheid hanteren wij een werkwijze waarbij er zowel aandacht wordt besteed aan preventie, bewustwording als aan repressief optreden. Wij zijn op zoek naar een senior Boa openbare ruimte die zijn collega’s gaat coachen op de werkvloer. Heb je ruime ervaring als een BOA, dan is dit een leuke baan voor jou.

Wat ga je doen

Je ondersteunt de beleidsmedewerker en operationeel coördinator in de dagelijkse aansturing van handhavingswerkzaamheden. Daarnaast ben je een goede coach op de werkvloer en helpt andere collega’s graag. Samen met elkaar pak je complexe bestuurlijke zaken op maak je een plan van aanpak rondom leefbaarheidsproblematiek.

Verder:

  • Stel je rapporten en processen-verbaal op;
  • Coördineer je projecten;
  • Verricht je handhavingswerkzaamheden;
  • Spreek je mensen aan op ongewenst gedrag en sanctioneer je dit gedrag als het nodig is, bijvoorbeeld door het geven van boetes.

Wie ben jij

Jij hebt zelfvertrouwen en straalt dit uit. Je schat situaties goed in en weet hoe je vervolgens moet handelen. Je bent altijd loyaal naar je collega’s en werkt graag met ze samen. Je komt in situaties terecht waarbij inlevingsvermogen, overtuigingskracht, stressbestendigheid, logisch verstand en een goede mentale en fysieke conditie belangrijk zijn. Ook ben je integer, klantgericht en initiatiefrijk.

In de functie van senior buitengewoon opsporingsambtenaar is het voor ons belangrijk dat je in een straal van 50 kilometer rondom Den Helder woont. Ook vind je het geen probleem om op onregelmatige tijden, in het weekend en op feestdagen te werken.

Verder:

  • Heb je MBO-4 werk- en denkniveau;
  • Beschik je over een afgeronde HTV-opleiding of volledige boa-certificering, inclusief RTGB (toepassing geweldsmiddelen) en Levensreddend handelen;
  • Heb je minimaal vijf jaar ervaring als handhaver of breng je duidelijk vergelijkbare ervaring mee;
  • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift;
  • Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B en eigen vervoer.

Uiteraard ben je vrij van onbesproken gedragen, het verkrijgen van een VOG is dus geen probleem.

Wat bieden wij

Onze gemeente biedt een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling. Wij investeren dan ook maar al te graag in onze medewerkers. Als Boa krijg je dus ook volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen, door o.a. het volgen van opleidingen.

Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van maximaal €4.244,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. De functie is ingeschaald in schaal 8 CAO Gemeenten.

Een andere aantrekkelijke voorwaarde is dat je gebruik kunt maken van 17,05% Individueel keuzebudget (IKB) bovenop het jaarsalaris. Dit budget kan je laten uitbetalen voor extra inkomen of je kan je er extra verlof mee kopen voor die lange reis die je altijd al een keer had willen maken.

Verder kunnen wij je het volgende bieden:

  • Reiskostenvergoeding á € 0,23 voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per thuiswerkdag;
  • Een pensioen via het ABP-pensioenfonds;
  • Contract voor 1 jaar, met uitzicht op vast dienstverband.

Over het team

Team openbare orde en Veiligheid zorgt voor een veilige en leefbare omgeving voor de inwoners en bezoekers van Den Helder. De collega’s staan voor elkaar klaar, werken op basis van vertrouwen, lef en trots en krijgen de ruimte om samen met de inwoners problemen op te lossen. Het team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers.

Belangstelling

Wil je solliciteren? Klik dan op de link hieronder.

Wil je liever eerst wat meer informatie? Stuur dan een email naar Remco Bakker, Team Openbare Orde & Veiligheid, via re.bakker@denhelder.nl of bel via 140223.

Heb je vragen over de procedure dan kan je bellen of appen naar Ronald Pasman (Corporate recruiter) via 06-50194644.De gemeente Den Helder is er voor iedereen. Bij ons tellen alleen je professionele kwaliteiten.

De vacature zal doorlopen tot en met 31 augustus 2024. Wanneer een geschikte kandidaat zich aanmeldt, kan direct een gesprek worden ingepland, al eerder dan de einddatum van deze vacature.

Den Helder

De stad van acht kilometer strand, zee en duinen. Een stad vol bijzondere culturele en historische rijkdommen. Den Helder ontwikkelt zich in hoog tempo en heeft ambitieuze plannen om het woonklimaat, de werkgelegenheid en het toerisme een extra impuls te geven. De komende jaren investeren we in de stad en bouwen ook verder aan onze eigen organisatie.

Werkuren:
Fulltime
Sluitingsdatum:
01-09-2024